Til spædbørn og småbørn sundhed

Til spædbørn og småbørn sundhed

Uanset om du er en ny forælder eller en garvet veteran, har du måske mange spørgsmål om til spædbørn og småbørn sundhed. Hvilke vacciner gør dit barn brug for? Hvad er den bedste måde at tage dit barns temperatur? Hvad skal du forvente på godt barn eksamener? Hvad er den seneste udvikling i spædbarn og barn helbred?

Til spædbørn og småbørn sundhed. Til spædbørn og småbørn sundhed.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Til spædbørn og småbørn sundhed.

Jo mere du ved om spædbarn og barn sundhed, mere komfortabel du føler omsorg for dit barn. Begynd ved at dele dine spørgsmål om spædbarn og barn sundhed med dit barns læge. Husk, intet er for trivielt, når det kommer til dit barns sundhed.

Også finde ud af hvordan man kan nå dit barns læge mellem besøg. Spørgsmål om spædbarn og barn sundhed kan overflade til enhver tid - og vel vidende hjælp er tilgængelig kan tilbyde dyrebare fred i sindet.

Se også

Nyfødt sundhed

En nyfødt bringer en hvirvelvind af aktivitet til dit liv. I første omgang kan nyfødte sundhed synes begrænset til runde-the-clock fodring, badning, diapering og beroligende - men der er mere til nyfødte helbred end disse grundlæggende. Andre nyfødte sundhed højdepunkter inkluderer omsorgen for dit nyfødte hud, dekodning din nyfødtes skrig og fremme din nyfødtes udvikling.

Nyfødt sundhed udvider også til forældrene. Efter alt, omfatter at tage sig godt af dit barn at tage sig godt af dig selv. Snige i så meget søvn som muligt, og vær ikke bange for at bede om hjælp, når du har brug for en pause.

Spædbørnspleje kan vende dit liv på hovedet, og nyfødte sundhedsmæssige bekymringer kan undertiden virke overvældende. Sætter pris på glæden din nyfødte bringer til dit liv - og håndtere alt andet en dag ad gangen.

Se også

Infant sundhed

Det kan synes, at din baby lærer noget nyt hver dag. Faktisk hver erfaring - hjælper din baby med at lære mere om hans eller hendes verden - fra krammer før lur tid til at lytte til en søskende s snakken.

Efterhånden som din baby vokser og ændrer sig, kan du have nye spørgsmål om børns sundhed. Hvordan kan du opmuntre dit barn til at sove igennem om natten? Hvornår bør du introducere fast føde? Hvornår vil dit barn sidde op? Hvad er røde flag for børns sundhed?

Dit barns læge er en stor ressource for at lære mere om børns sundhed. Udnyt andre ressourcer for børns sundhed, også, såsom sygeplejerske information linjer. Frem for alt tillid til dine instinkter. Når det kommer til børns sundhed, timing er kritisk. De tidligere problemer er opdaget, kan den tidligere behandling begynde.

Se også

Toddler sundhed

For et lille barn, er hver dag et nyt eventyr - og konstant bevægelse er ofte navnet på spillet. Derfor er børns sikkerhed er en førsteklasses barn sundhedsproblem. Tage enkle forholdsregler for at forebygge faldulykker, forbrændinger og andre husholdningsartikler uheld.

For mange forældre, fører et barns begrænset ordforråd til andre buksetrold sundhedsmæssige betænkeligheder - såsom raserianfald. Lær hvorfor raserianfald sker, og hvad du kan gøre for at fremme god opførsel.

Toddler sundhed er også præget af vigtige milepæle, såsom pottetræning. Vide, hvornår det er tid til at begynde at potte uddannelse - og hvis dit barn modstår, når det er tid til at kalde det afsluttes.

Som altid, er dit barns læge en stor ressource for spørgsmål om barn sundhed. Forstå hvad de kan forvente fra dit barn, og hvilke buksetrold sundhedsmæssige betænkeligheder fortjener særlig opmærksomhed.

Se også