Kvinders sundhed

Kvinders sundhed

Kender du de øverste kvinders sundhed risici? Hjertesygdomme, kræft og slagtilfælde øverst på listen. Selv om disse er alvorlige bekymringer, er der gode nyheder. Sund livsstil valg - såsom at spise en sund kost og herunder fysisk aktivitet i din daglige rutine - kan gå en lang vej mod at reducere kvinders sundhedsrisici.

For nogle kvinder topper bryst sundhed listen over kvinders sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvad er den bedste måde at gøre en bryst selv-eksamen? Hvad skal du gøre, hvis du finder et bryst klump? Hvad er den bedste måde at behandle smerter i brysterne?

For andre, bl.a. kvinders sundhedsmæssige bekymringer kosmetisk kirurgi. Og som du bliver ældre, vil dine kvinders sundhed bekymringer er sandsynligvis ændres. Kunne mave fedt føre til helbredsproblemer? Er Kegel øvelser virkelig nødvendigt? Få svar på disse og andre kvinders sundhed spørgsmål.

Se også

Breast sundhed

Bryst sundhed begynder med bryst bevidsthed, eller en følelse af, hvad der er normalt for dine bryster. At fremme bryst sundhed, gøre regelmæssig bryst selv-eksamener. Med praksis, vil du opdage, hvordan dine bryster varierer i følsomhed og konsistens på forskellige tidspunkter i løbet af din menstruationscyklus. Du vil også lære, hvordan bryst sundhed forandringer under forskellige stadier af livet.

For mange kvinder, omfatter bryst sundhed bekymringer knuder i brystet, brystsmerter eller brystvorte udledning. Vide, hvad der er normalt - og når at konsultere din læge. Det er også vigtigt at forstå fælles screening og diagnostiske tests for bryst sundhed, såsom klinisk bryst eksamener, mammografi og bryst ultralyd.

Hvis du tænker på brystforstørrelse eller brystreduktion, forstå den kirurgiske proces - herunder hvem der er en kandidat til operation, hvad de kan forvente fra proceduren og mulige komplikationer.

Se også

Kvinders livsstadier

Kvinders sundhed. Kvinders sundhed.
Kvinders sundhed. Kvinders sundhed.

Kvinders livsstadier er baseret på den reproduktive cyklus, der begynder med menstruation og slutter med overgangsalderen.

For at forstå kvinders livsstadier, starte med biologi. Hver måned et æg frigøres fra æggestokken under ægløsning. Den bevæger sig ned i æggelederen, hvor det kan blive befrugtet af en sædcelle. Hvis befrugtet, det implantater i livmoderslimhinden. Hvis ikke, bliver æg og foring stald under menstruation. Dette fortsætter indtil perimenopause - det tidspunkt, hvor en kvindes krop begynder naturlig overgang til overgangsalderen.

Kvinders livsstadier er ofte præget af specifikke tegn og symptomer, såsom menstruationskramper, humørsvingninger, hedeture og vægtøgning. Forstå hvordan sund livsstil kan hjælpe dig til at føle dit bedste på ethvert tidspunkt - og vide, hvornår de skal spørge din læge til yderligere forslag.

Se også