Børns sundhed

Børns sundhed

Ernæring og fitness er hjørnestenene i børns sundhed.

At give dit barn et forspring på livslang fitness, overveje børns sport og andre børnevenlige fysiske aktiviteter. Med din opmuntring, er chancerne for et par sportsgrene vil udløse dit barns interesse. Og overveje andre klassiske tips fra børns sundhed eksperter såsom fremme aktivitet - ikke motion - og et godt eksempel selv.

Du kan også fremme børns sundhed ved at tilskynde dit barn til at spise en række af sunde fødevarer og kontrol portionsstørrelser. Lære, hvilke næringsstoffer der er nødvendige, i hvilke mængder og hvordan retningslinjerne ændre sig som barnet bliver ældre.

Naturligvis andre børns sundhed spørgsmål sagen, også - såsom vacciner, børns sikkerhed og skole sundhed. Del eventuelle problemer, du måtte have om børns sundhed med dit barns læge.

Se også

Førskolebørn

Hvorfor førskolebørn modstå at gå i seng? Hvad er de vigtigste udviklingsmæssige milepæle for førskolebørn? Hvad har førskolebørn behøver at vide om sex? Velkommen til en verden af ​​førskolebørn børns sundhed! Få svar på disse og andre almindelige spørgsmål om førskolebørn.

Foretage bevidste valg om førskole børns sundhed i dag, kan føre til gode vaner og god opførsel i hele barndommen. Efter alt, nu lære din preschooler at træffe sunde valg af fødevarer sætter scenen for en livslang sund kost. Sætte barndom sengetid problemer Resten kan sikre en god søvn for både dig og din preschooler i mange år fremover. Og forstå typiske børnehaveklasse udviklingsmæssige milepæle kan hjælpe dig med at overvåge din preschooler vækst og udvikling.

Se også

Elementære studerende

Bekymringer om elementære studerende typisk fokus på skolens emner - såsom mobning, skole ernæring og seksualoplysning.

Børns sundhed. Børns sundhed.
Børns sundhed. Børns sundhed.

Barndom mobning og skole vold kan have livslange konsekvenser for elementære studerende. Hvis dit barn er bekymret over bøller, lytte til hans eller hendes bekymringer. Så hjælpe dit barn at skabe en plan for at stoppe mobning i dens spor.

Når taler elementære børns sundhed bliver til seksualundervisning, så husk at elementære studerende ikke behøver en enkelt fortælle-all diskussion. Følg dit barns signaler om, hvad han eller hun har brug for at vide - og hvornår.

Det er også vigtigt at vide, hvorfor elementære studerende bliver syge så ofte og de bedste måder at forebygge sygdom i klasseværelset. Bedre endnu, kan du bruge de samme tips til at forhindre spredning af sygdom derhjemme.

Se også