Til spædbørn og småbørn sundhed

Baby sove: hjælpe baby sove igennem om natten

Træt af at være vågen på alle timer med din baby? bruge disse enkle tips til at hjælpe din baby sove igennem om natten.

Hvis du ikke har haft en god nats søvn, da dit barn blev født, er du ikke alene. Søvnløse nætter er en overgangsrite for de fleste nye forældre - men fortvivl ikke. Du kan hjælpe din baby sove hele natten. Ærligt!

Udvikling af en rytme

Nyfødte sover 16 eller flere timer om dagen, men ofte strækninger af blot et par timer ad gangen. Selvom mønstret kan være uberegnelig i første omgang, vil en mere sammenhængende søvn tidsplan fremstå som dit barn modnes og kan gå længere tid mellem fodringer.

Ved Alder 3 måneder, sover mange børn i mindst fem timer ad gangen. Ved alderen 6 måneder nattetid strækninger af ni til 12 timer er mulige.

Se også

Baby sove: hjælpe baby sove igennem om natten

Tilskyndelse gode sovevaner

Til spædbørn og småbørn sundhed. Tilskynde aktivitet i løbet af dagen.
Til spædbørn og småbørn sundhed. Tilskynde aktivitet i løbet af dagen.

For de første par måneder, middle-of-the-night fodringer er sikker på at forstyrre søvnen for forældre og babyer ens - men det er aldrig for tidligt at hjælpe dit barn blive en god sovekabine. Overvej disse tips:

  • Tilskynde aktivitet i løbet af dagen. Når din baby er vågen, engagere ham eller hende ved at tale, synge og spille. Stimulering i løbet af dagen kan hjælpe med at fremme en bedre søvn om natten.
  • Følg en konsekvent sengetid rutine. Prøv afslappende favoritter såsom badning, krammer, synger, spiller stille musik eller læsning. Snart vil din baby forbinde disse aktiviteter med søvn.
  • Sæt dit barn i seng døsig, men vågen. Dette vil hjælpe dit barn forbinder seng med processen med at falde i søvn. Husk at placere din baby til at sove på hans eller hendes ryg, og rydde krybbe eller bassinet af tæpper og andre bløde emner.
  • Giv dit barn tid til at slå sig ned. Dit barn kan fuss eller græde før at finde en behagelig stilling og falde i søvn. Hvis gråd ikke stopper, tale med din baby roligt og slagtilfælde hans eller hendes ryg. Din beroligende tilstedeværelse kan være alt din baby til at falde i søvn.
  • Overvej en sut. Hvis dit barn har problemer med at slå sig ned, kan en sut gøre det trick. Faktisk tyder forskning at bruge en sut under søvn hjælper med at reducere risikoen for vuggedød (SIDS).
  • Forvent hyppige omrøring natten. Babyer ofte vride, krympe og spjæt i søvne. De kan være støjende, også. Medmindre du har mistanke om, at dit barn er sulten eller ubehageligt, det er OK at vente et par minutter for at se, hvis han eller hun falder i søvn igen.
  • Hold nattetid pleje low-key. Når dit barn har brug for pleje eller fodring i løbet af natten, brug dæmpet lys, en blød stemme og rolige bevægelser. Dette vil fortælle dit barn, at det er tid til at sove - ikke spille.
  • Må ikke 'seng andel «under søvn. Dette kan gøre det sværere for dit barn at falde i søvn på hans eller hendes egen. Bed deling kunne også øge dit barns risiko for vuggedød. Hvis du gerne vil holde din baby tæt på, overveje at placere dit barns seng i dit soveværelse.
  • Respekter dit barns præferencer. Hvis dit barn er en nat ugle eller en tidlig fugl, måske du ønsker at justere rutiner og tidsplaner er baseret på disse naturlige mønstre.

At holde det i perspektiv

Kom din baby til at sove igennem om natten er et værdigt mål, men det er ikke et mål for dine forældrekompetencer. Tag dig tid til at forstå dit barns vaner og måder at kommunikere, så du kan hjælpe ham eller hende blive en bedre sleeper. Hvis du fortsat har problemer, skal du kontakte dit barns læge for yderligere forslag.

Se også