Penis pumpe

Definition

En penis pumpe er en af ​​de få behandlingsmuligheder for erektil dysfunktion, manglende evne til at få eller opretholde en erektion tilstrækkelig til sex. En penis pumpe består af et plastrør, der passer over penis, en hånd eller batteridrevet pumpe fastgjort til røret, og et bånd, der passer rundt om bunden af ​​penis, når den er oprejst (konstriktion ring). En penis pumpe kaldes undertiden en vakuumpumpe eller en vakuum konstriktion enhed.

Se også

Hvorfor det er gjort

Erektil dysfunktion er et almindeligt problem, især efter prostata kirurgi og hos ældre mænd. Oral medicin omfatter sildenafil (Viagra, Revatio), vardenafil (Levitra, Staxyn), og tadalafil (Cialis, Adcirca). Andre erektil dysfunktion behandlinger omfatter medicin indsat gennem spidsen af ​​din penis ind i røret indeni, der bærer urin og sæd (urinrøret), skud du tilføre din penis (penis injektioner) og kirurgisk placeres penisimplantater. En penis pumpe kan være et godt valg, hvis disse behandlinger give bivirkninger, ikke arbejde eller ikke er sikkert for dig.

Penis pumper kan være en god erektil dysfunktion behandling af flere årsager:

 • Penis pumper er effektive. Med praksis og korrekt brug, kan de fleste mænd får en erektion tilstrækkelig til sex.
 • Penis pumper udgør en mindre risiko end andre behandlinger. Risikoen for bivirkninger eller komplikationer er lavere, end det er med nogen anden erektil dysfunktion behandling.
 • De samlede omkostninger er lavere. Efter den indledende køb, ved hjælp af en penis pumpe koster mindre end nogen anden erektil dysfunktion behandling.
 • Penis pumper er noninvasive. De kræver ikke operation, indsætter medicin ind i spidsen af penis eller penis injektioner.
 • Penis pumper kan bruges sammen med andre behandlinger. En penis pumpe kan bruges sammen med medicin eller en penis implantat. For nogle mænd, arbejder en kombination af erektil dysfunktion behandlinger bedst.
 • Ved hjælp af en penis pumpe kan hjælpe dig med at genvinde erektil funktion efter bestemte procedurer. For eksempel kan ved hjælp af en penis pumpe hjælpe med at genoprette din evne til at få en naturlig erektion efter prostata operation eller strålebehandling for prostatakræft.
 • Penis pumper kan modvirke seksuelle virkninger af visse sundhedsmæssige forhold. I nogle mænd med en underliggende sundhedsproblem, såsom diabetes, kan en penis pumpe hjælpe med at genvinde eller opretholde en normal seksuel funktion. Hvis du har Peyronies sygdom, en lidelse, der forårsager bøjede erektioner, ved hjælp af en penis pumpe kan hjælpe dig med at opretholde den længde og omkreds af din penis.

Se også

Risici

Selvom penis pumper er sikre for de fleste mænd, er der nogle potentielle risici:

 • Du er en øget risiko for blødning, hvis du tager blodfortyndende medicin - Eksempler omfatter warfarin (Coumadin), clopidogrel (Plavix) og nogle over-the-counter smertestillende såsom aspirin, ibuprofen (Advil, motrin, andre), eller naproxen.
 • En penis pumpe kan ikke være sikker, hvis du har seglcelleanæmi eller anden blødningsforstyrrelse, der giver dig modtagelig for blodpropper eller blødning.

Fortæl din læge om alle dine sundhedsmæssige betingelser og eventuelle medicin, du tager, herunder naturlægemidler kosttilskud. Dette vil hjælpe med at forhindre potentielle problemer.

Bivirkninger
Bivirkninger ved at bruge en penis pumpe kan omfatte:

 • Lokalisere mellemstore røde prikker forårsaget af blødning under overfladen af huden af penis (petekkier).
 • Følelsesløshed, kulde eller blålig-farvet hud, når indsnævringen bandet er på plads.
 • Smerter eller blå mærker. Vide hvordan man bruger penis pumpe korrekt, kan hjælpe dig med at undgå skade på din penis.
 • Følelse af fanget sæd. Du kan føle som din sæd er fanget, når du ejakulerer, eller ejakulation kan være smertefuldt. Nogle producenter gør konstriktion ringe med en lille udskæring, der kan hjælpe med dette.

Penis pumper har nogle andre mulige ulemper:

 • Unaturlig-følelse erektioner. Penis pumper kan forårsage en erektion, der ikke føler sig fysisk eller spontant. De kan have en manglende fasthed i bunden af ​​penis, der kan tillade penis til at rotere eller dreje mere end det ville med en naturlig erektion.
 • Kejtethed. Anvendelse af en penis pumpe kræver tålmodighed og forståelse fra både dig og din partner. Det kan tage lidt tid at blive fortrolig med enheden.
 • Manuel koordinering er påkrævet. Penis pumper kræver brug af hænder og fingre til at operere, hvilket kan være et problem for nogle mænd eller deres partnere.
 • Du kan få brug for at barbere. Kan nødt til at barbere dit pubeshår i bunden af din penis, så pumpen kan få en god tætning.

Se også

Hvordan du forbereder

Når du ser din læge om erektil dysfunktion, være parat til at besvare en række spørgsmål om dit helbred og dine symptomer. I nogle tilfælde har erektil dysfunktion en underliggende årsag, der kan behandles. Afhængig af din tilstand, kan du blive nødt til at se en læge, der har specialiseret sig i behandling af urin og reproduktive lidelser (urolog).

For at afgøre om en penis pumpe er en god behandlingsmulighed for dig, kan din læge spørge om:

 • Hvilke sygdomme du har nu eller har haft tidligere.
 • Eventuelle skader eller operationer du har haft, især dem, der involverer din penis, testikler eller prostata.
 • Hvad medicin du tager, herunder naturlægemidler kosttilskud.
 • Hvilken erektil dysfunktion behandlinger, du har prøvet, og hvor godt de arbejdede.

Din læge vil sandsynligvis gøre en fysisk eksamen, som typisk omfatter kontrol dine kønsorganer og føle pulsen i arterierne i forskellige dele af kroppen (perifere arterier). Din læge kan udføre en digital rektal eksamen (DRE) for at tjekke din prostata. Under en digital rektal eksamen, vil din læge forsigtigt indsætte et smurt, behandsket finger ind i endetarmen for at føle overfladen af ​​prostata.

Hvis årsagen til din erektil dysfunktion allerede er kendt, når du ser din læge, kan din udnævnelse være mindre involveret.

Valg af en penis pumpe
Nogle penis pumper kan fås uden recept, men tale med din læge, før du køber en. Din læge kan anbefale eller foreskrive en bestemt model. På den måde kan du være sikker på det passer til dine behov, og at det er lavet af et velrenommeret producent. Penis pumper tilgængelige online, i magasiner og sex annoncer kan ikke være sikker eller effektiv. Sørg uanset model af penis pumpe du bruger, har et vakuum limiter, der holder trykket bliver for højt og sårede din penis.

Penis pumper til penis udvidelsen
Mange reklamer i blade og på internettet markedet penis pumper med påstanden om, at de kan bruges til at øge penis størrelse, men der er ingen beviser for, at de arbejder for dette formål. I nogle tilfælde ved hjælp af en penis pumpe kan hjælpe din penis bevare sin naturlige størrelse og form efter operationen, eller hvis du har Peyronies sygdom. Men forsøger at bruge en penis pumpe specifikt at forstørre penis kan forårsage personskade.

Se også

Hvad du kan forvente

Ved hjælp af en penis pumpe kræver et par enkle trin:

 1. Til at begynde, du placerer plastrør over din penis.
 2. Du kan derefter bruge en hånd pumpe eller elektrisk pumpe knyttet til røret for at skabe et vakuum inde i røret og træk blod ind i penis.
 3. Når du har en erektion, du smutte en gummi konstriktion ring rundt i bunden af ​​din penis. Dette hjælper dig med at opretholde erektion ved at holde blod inde i penis.
 4. Du kan derefter fjerne vakuum enhed.
 5. Erektion typisk varer længe nok til at have sex.

Det vil formentlig tage omkring to til tre minutter til at få en erektion, når du er vant til at bruge enheden. Lad ikke spændingen ringen på plads i mere end 30 minutter - afskære blodtilførslen for længe kan skade din penis.

Se også

Resultater

Ved hjælp af en penis pumpe vil ikke helbrede erektil dysfunktion, men det kan skabe en erektion fast nok for dig at have samleje. Du kan være nødt til at kombinere brugen af ​​en penis pumpe med andre behandlinger, såsom at tage erektil dysfunktion medicin.

Se også